×

Waarschuwing

RokSprocket needs the RokCommon Library and Plug-in installed and enabled. The RokCommon System Plug-in needs to be before the RokSprocket System Plug-in in the Plug-in Manager

Galvaniseren

D-Blast is gespecialiseerd in het elektrolytisch verzinken van metalen. Wij hebben de beschikking over zowel hangrekautomaten als trommelautomaten. Tevens kunnen wij na het verzinken delen passiveren in de kleuren blank/blauw, geel en zwart. Bij het passiveren wordt er een beschermende laag aangebracht op het reeds behandelde product, wat de corrosie-bestendigheid aanmerkelijk verbetert.

Wij kunnen delen verwerken tot een maximale afmeting van 4000x800x1700mm

Door middel van een zoutsproeitest (conform DIN 50 021-SS) kunnen wij de wit –en roodroest corrosiewaarden bepalen zodat de corossiebestendigheid van de aangebracht laag gewaarborgd is.

D-Blast heeft de mogelijkheid om naast het elektrolytisch verzinken, producten te thermisch te verzinken.

Doordat D-Blast de beschikking heeft over verschillende straalinstallaties en ultrasoon reinigingsstraten, hebben wij de mogelijkheid om het product professioneel voor –en na te behandelen, wat de kwaliteit van de verzinkte producten aanzienlijk verbetert.

Wij hebben ervaring met het werken met diverse kwaliteitssystemen die worden gehanteerd in de automotive sector. Wij analyseren en documenteren alle processen in eigen laboratorium.